Tiedoksenne

Hyvät asiakkaamme,

Hotellimme on edelleen auki 24/7 joka päivä. 

Uusia varauksia tai tiedusteluja meille voi soittaa p. 08- 522 11 tai lähettämällä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Vastaamme mielellään kysymyksiinne koskien hotellivarauksianne. Aamiainen sisältyy hintoihin,mutta on normaalista poikkeavasti take away- tyylinen.

Huoneissamme on vedenkeittovälineet kahvia ja teetä saadaksenne.

Peruutukset: yhteydenotot ensisijaisesti suoraan varaussivustoon missä varauksenne on tehty. Hotellista suoraan varatut perutaan yo. sähköpostilla tai puhelimitse.

Varaathan joustavin peruutusehdoin, koska nykyinen Covid-19 tilanne on jo hyvin tiedossa ja sen vaikutukset matkustamiseen tai tilaisuuksien peruuntumiseen.

Hyvityksiä ei enää myönnetä 6.4.20 tai sen jälkeen varatuista mahdollisista non- refundable varauksista vaan ne käsitellään peruutusehtojen mukaisesti.

Muistathan perua ajoissa välttääksesi kuluja myös kesän tapahtumien peruuntuessa. Peruutuksia ei tehdä hotellin toimesta automaattisesti.

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja infoamme täällä muutoksista.

Meillä voi majoittua turvallisesti, olemme nostaneet hygieniatasoa entisestään. Tervetuloa!

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.